Vesti

Na četvrtoj međunarodnoj izložbi „Expo-Russia Serbia" koja se od 15-17. marta odražava u hotelu Metropol u Beogradu, biće predstavljene razne grane industrije, kao što su građevinarstvo, energetika, tehnologije za uštedu energije, industrija nafte i gasa, mašinstvo, metalurgija, vazdušni i železnički saobraćaj, turizam, poljoprivredno-industrijski kompleks, prehrambena industrija, rudarstvo, visoko-tehnološke i inovativne grane, bankarstvo, telekomunikacije, medicina, farmacija, obrazovanje itd.

U okviru izložbi će biti održan i niz susreta i diskusija, na kojima će biti razmotrene mogućnosti daljeg unapređenja rusko-srpske saradnje.

Svoju delatnost će predstaviti nekoliko stotina srpskih i ruskih kompanija iz svih privrednih područja, što će doprineti ostvarivanju novih poslovnih kontakata

Za više informacija sledite link.

Aquaduct je predstavio novi sistem zaštite voćnjaka od mraza pulsnim orošavanjem na savetovanjima voćara u Gruži i Bosanskoj Gradiški održanim 28.01.2017.

Naši voćari su imali priliku da vide direktnu razliku između konvencionalnog i novog sistema zaštite od mraza pulsnim orošavanjem.

Male parcele konačno mogu da se jeftino odbrane od kasnog prolećnog mraza.

Dipl. inž. Željko Mardešić je održao predavanje na temu “PREVENTIVNO ODRŽAVANJE SISTEMA KAP PO KAP PRIMENOM OPREME ZA HEMIGACIJU” pred 90 stručnjaka iz oblasti hidrogradnje i melioracije.

Stručnjaci Aquaduct-a održaće predavanje na V savetovanju "Inovacije u voćarstvu" koje se u organizaciji Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Beogradu, Katedre za voćarstvo, održava u Zemunu 11. februara 2015.

Aquaduct na sajmu poljoprivrede Fruit Logistic 2015 u Berlinu. Ove godine preko 62.000 izlagača koji prezentuju svoje usluge, proizvode i najnovija tehnička rešenja.

Stručnjaci Aquaduct-a uzeli učešća na IV savetovanju Gruža Agrar 2015.

Aquaduct prisutan na Soft Friut Confeeence 2015 odrzanoj 8. i 9. januara u Den Bosch-u Holandiji.

Aquaduct učestvuje na 4. Agrobiznis forumu 2014. koji će se 8. i 9. decembra održati u Privrednoj komori Beograda - Terazije br. 23, u organizaciji studentske organizacije AIESEC. Pored predstavljanja firme Aquaduct, razgovora sa studentima i zainteresovanima, stručnjaci Aquaducta će održati predavanje o sistemima za navodnjavanje. 

Aquaduct u poseti Međunarodnoj izložbi poljoprivrede i baštenskih aparata koja je od 12-16. novembra održana u Bolonji. Ćlanovi Aquaduct tima posetili su i Ferrari muzej.

Posetite Aquaduct na 80. međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu od 18-24.5.2013. godine.

002baner